My Irish Table by: Cathal Armstrong

Mijn Ierse Tafel door: Cathal Armstrong

My Irish Table

Author: Cathal Armstrong

Year: Current

Genre: St.Patrick’s Day

In het debuut kookboek van Cathal Armstrong vind je 130 recepten die moderne Ierse gerechten laten zien, samen met verhalen over Armstrong’s reis van Dublin naar Washington, DC, en hoe hij een internationaal erkende viersterren chef, eigenaar van zeven succesvolle eet- en drinkgelegenheden en een leider in de duurzame voedselbeweging is geworden.

Met zijn gematigd klimaat en geweldige natuurlijke hulpbronnen is Ierland een hedendaags Eden, met weelderige, overvloedige producten, wereldberoemde zuivel, overvloedige zeevruchten en vlees van grasgevoerde dieren. In My Irish Table viert duurzame voedselbeweging leider en viersterrenchef Cathal Armstrong het voedsel van zijn thuisland en beschrijft hij zijn culinaire reis van Dublin naar Washington DC, waar hij zeven geliefde en kritisch bejubelde restaurants runt.

Met 130 heerlijke recepten – van botergepocheerde kreeft met pastinaak tot Ierse stoofpot, shepherd’s pie en mam’s appeltaart – tilt My Irish Table op Armstrong’s Ierse opvoeding en zijn professionele ervaring en Franse culinaire opleiding. In zijn handen is Iers eten geruststellend maar elegant, rustiek maar vakkundig, en My Irish Table nodigt je uit in zijn keuken om de levendige tradities en rijke culinaire landschap van het Smaragd-eiland te verkennen.

Plaats een reactie